Huis | containerverhuur
369
page-template-default,page,page-id-369,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

containerverhuur

Als u op zoek bent naar een zeecontainer voor huishoudelijk of commercieel gebruik, zoek dan niet verder dan 2ehuis.eu. Met 20 depots verspreid over het hele land kan 2ehuis.eu overal in België ISO-zeecontainers en opslagcontainers leveren. Lees onze FAQ hieronder, of neem contact op om een offerte aan te vragen.

Meer informatie over containerverhuur en goedkoop container huren op containersnys.be

WELKE GROOTTE CONTAINER KAN IK HEBBEN?

2ehuis.eu heeft een vloot van opslag- en zeecontainers, van 5′ x 5” tot 45′ x 8”. De meest gehuurde container is een 20′ x 8′ ISO-container; 2ehuis.eu heeft er meer dan 1000 te huur op een bepaald moment. Onze containers variëren in hun type, inclusief zijwaartse opening (open siders), tunnelcontainers (dubbele deuren), open top containers, gekoeld, geïsoleerd en offshore DNV.

HOE HUUR IK EEN CONTAINER?

Dit is het makkelijke deel, en het is aan u om te beslissen. Hoewel we graag met onze klanten praten over hun containerbehoeften, begrijpen we dat tijd kostbaar is, dus u kunt ons mailen met uw gegevens, of een telefoontje aanvragen via onze contactpagina.

WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN OFFERTE HEB GEACCEPTEERD?

Wat gebeurt er als ik een offerte accepteer? Zodra u onze offerte accepteert, hoeft u alleen nog maar te wachten. 2ehuis.eu stelt u alle vragen die u nodig heeft om te bepalen of uw perceel een container kan plaatsen, of dat de bestelwagen in uw weg kan passen; zolang er geen belemmeringen zijn bij aankomst kunt u er zeker van zijn dat u de container in ontvangst kunt nemen. Onze chauffeurs wachten ook met u op en zorgen ervoor dat de container waterpas staat en goed opent en sluit.

WELKE KLEURENCONTAINER KAN IK HEBBEN?

Hoewel de meest voorkomende kleuren blauw en groen zijn, kunnen containers naar wens worden geschilderd. Wij kunnen ook logo’s of tekst toevoegen aan de containers met behulp van vinylstickers. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor containers die een op maat gemaakt kleurenschema of kleurstelling vereisen.

IS HET DUUR OM EEN ZEECONTAINER TE HUREN?

Verrassend genoeg niet. Mensen zien de enorme containers vol met goederen die op en neer de snelwegen rijden en gaan ervan uit dat de enorme stalen dozen ongelooflijk duur zijn. Containers zijn een handelswaar, en dus met een enorm aanbod worden de kosten veel lager.

2ehuis.eu verhuurt momenteel containers aan klanten vanaf minder dan £1 per dag; als je dit tegen zelfopslag of het huren van magazijnruimte in overweging neemt, is veilige opslag van containers op locatie gemakkelijk de meest betaalbare manier om je goederen op te slaan.

HOE BETAAL IK VOOR HET HUREN VAN CONTAINERS?

Wij accepteren alle soorten betalingen, of het nu gaat om automatische incasso, BACS, cheque, contant geld, Incasso of Creditcard (American Express is momenteel niet beschikbaar). Onze eerste factuur is voor 4 weken huur, levering en afhaling; deze moet voor levering betaald worden. Daarna ontvangt u een maandelijkse factuur voor de huur van de container.

WAT MOET IK DOEN ALS IK KLAAR BEN MET MIJN CONTAINER?

Als u klaar bent met uw container hoeft u ons alleen nog maar te bellen en te laten weten dat u klaar bent met uw container. Helaas kunnen we geen off-hires accepteren via de telefoon, omdat we een schriftelijke bevestiging nodig hebben. Een lid van ons verkoopteam zal u een off-hire nummer geven en een datum afspreken voor het ophalen van de container.

Wij vragen een minimum van 7 dagen van tevoren om uw container af te halen, dus als u deze op een specifieke datum wilt ophalen, bel dan tijdig om de ophaling te garanderen. U dient ook uw klantenaccount bij ons in te klaren; uw container wordt pas opgehaald als het openstaande saldo is opgeruimd.