Huis | Geurverwijderingstips Voor Uw Huis
348
post-template-default,single,single-post,postid-348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Geurverwijderingstips Voor Uw Huis

Geurverwijderingstips Voor Uw Huis

Er is niets zo onaangenaam als thuiskomen en begrijpen dat je geuren binnen schokkend zijn, misschien als een bezoeker langskomt en ziet hoe ze hun uiterlijk verfrommelen wanneer ze het punt van opsluiting overschrijden en de geur hen tart. Van de stank van rook naar kanalen en opslagplaatsen, het gaan met geurverwijderingstips zou je huis [ruiken] ongelooflijk moeten maken in een kwestie van momenten door een stuk van de creatieve energie.

Geurverwijderingswedstrijd # 1 – Rook

Het probleem met de geur van rook is dat het overal in de vensterversieringen, de stoffering en de vloerbedekking en zelfs op de verdelers groeit. Idealiter, als iemand in je huis een roker is, zouden ze buiten de kwaliteit van je longen moeten kunnen eerlijk contrasteren met hun onbehagen. Als iedereen in het huis een roker is, of je bent laat begonnen met het verhuizen naar een huis dat je als een van de laatsten een roker kunt herkennen, dan moet je misschien de geur aanpakken zoals je wilt:

Strooi bicarb [d.w.z. opwarming van de aarde] overal op vloerbedekkingen, laat op middellange termijn en vacuüm achter in het beginsegment van de dag.

Raamdecoratie en beddengoed moeten één keer per maand en bij elke gelegenheid volledig worden gewassen.
Teer en nicotine creëert op scheidingslijnen; een smerige teer / nicotine creatie kan worden behandeld met een antwoord van oplosbare base [¼ kopje] op water [1 liter] -NB: Vergeet niet om handschoenen te dragen bij het werken met stinkende zouten, en oude lakens of plastic zakken neer te zetten om de vloer te verifiëren dekens en meubels, zoals ruikende zouten een afnemende autoriteit is.

Kousen die zijn opgestapeld met [schoon] kattenbakvulling kunnen door het hele huis worden gehaald om als een meedogenloze deodorant te werken.

Indien mogelijk, kunt u op dezelfde manier vensters gedurende langere perioden open laten staan ​​[behoudens beveiligingsrisico].

Afvoeren en bakken
Smell Removal Challenge # 2 – Afvoer en opslaglocaties

Kanaalblokkades kunnen worden overzien door een beetje onvervalst zout in het kanaal te gieten en het water niet aan te zetten voor ongeveer 4 uur. Routinematig zal het vrijmaken van een keten van blokkering in algemene zin ook de geur verspreiden.

Een mix van klaargemaakte frisdrank, azijn en percolerend water kan op dezelfde manier worden gebruikt om putten, kuipen en kanalen met een vieze geur te bevrijden.

De belangrijkste oorzaak van de stank van de houder is voedselafval, bijvoorbeeld resten, strips, eischalen, enz. Eén manier van werken is het maken van een kunstmestopslag, een aarde-warme manier om voedselafval weg te gooien en later planten te behandelen.

Als je niet enthousiast bent voor het maken van een uitwerpselenlading, zorg er dan voor dat de voedselverspilling in een plastic nietjespakket weggeslingerd wordt en gooi dan de eerste noodzak in een externe opslagplaats, eindeloos, zodat de ruïnerende geur buiten je huis blijft. Zorg er ook voor dat u onderhoudsblikjes en houders spoelt
voordat je ze in je keukenfles gooit.

Voor een stinkend compartiment is een antwoord van opwarming van de aarde frisdrank, vanille-epitome en borrelend water je beste plan.

Algemene geur
Fragrance Removal Challenge # 3 – Algemene geuren

Huisdieren die in het huis wonen, kunnen een gigantische verklaring achter de geur zijn. Er wordt geconcludeerd dat katachtige kattenbakken meestal moeten worden uitgerold [en idealiter in een wasruimte of garage moeten worden geplaatst] en dat honden die in huis zijn toegestaan, passend huis moeten worden ingericht [als u het op een dergelijke manier bestrijdt, kan een hoofdmeester van huisdier in alle waarschijnlijkheid hulp]. Huisdieren moeten, net als hun rustdomeinen, op dezelfde manier om de veertien dagen worden schoongemaakt.

Vloerbedekkingen lijken geuren aan te trekken en kunnen na verloop van tijd buitengewoon verschrikkelijk in de geur worden. Een belangrijke reinigingsstofzuiger is misschien wel het beste wat u ooit voor uw huis zult doen, omdat uw vloerdekkingen er op dezelfde manier perfect uit blijven zien. Als u niet kunt omgaan met de kosten van een aanzienlijk reinigingsvacuüm, is een poedervormige deodorizer [of toch weer, soda] die op uw vloerbedekking is gestrooid, die op de middellange termijn is achtergelaten en de volgende dag is opgezogen, uw volgende beste gok.

No Comments

Post a Comment